Danu Kerkrade – De gezondheidswinkel

Danu is een gezondheidswinkel. Wij bieden complementaire zorg die vanuit een holistische visie op ziekte en gezondheid gericht is.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van E.E.N® behandelingen, edelsteentherapieën , en energetische ondersteunende therapieën. Zoals bloessemremedies, schüsslercelzouten en fytotherapie.

In onze gezondheidswinkel kun je terecht voor advies bij het kopen van natuurlijke gezondheidsproducten. Ook verkopen wij verzorgingsproducten en ondersteunende gezondheidsproducten. Zoals voedingssupplementen, vitamines, mineralen en zuiver biologische gedroogde kruiden en streekproducten.

Bij Danu kun je onder het genot van een kopje verse kruidenthee advies krijgen of een praatje maken. Er is een bezinningsplek waar je een kaarsje kunt aansteken. Wij zijn erg geïnteresseerd in het wel en wee van de mens. Daarom hebben wij een cadeaushop waarin wij een podium bieden voor mensen die mooie cadeauartikelen maken.

Wij vinden het fijn als mensen elkaar kunnen ontmoeten bij Danu.  Dit kan bij onze lezingen, thema-ochtenden en avonden. Er worden verschillende gezondheidsgerelateerde activiteiten georganiseerd in de ruimte naast de winkel. Deze ruimte is ook te huur, bijvoorbeeld voor het geven van ontspanningsbewegingslessen, meditaties, cursussen, workshops, lezingen en vergaderingen.

Houd hiervoor de activiteitenagenda in de gaten. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin staan de activiteiten beschreven, worden de nieuwe producten gepromoot en zie je foto’s van de artikelen die een podium hebben gekregen.

Evelien Vleugels en Petra Heijnen