Ik ben Petra Heijnen, geboren in Kerkade op 21 februari in 1977. Ik ben getrouwd, heb 3 zonen en ben verpleegkundige en tevens E.E.N.® Therapeut. Mijn hobby’s zijn tuinieren en knutselen met kinderen. Ik ga graag met mensen om en houd van sociale contacten.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

Sociaal pedagogisch werk

HBO – verpleegkunde

Energetische eclectische natuurgeneeskunde bij instituut E.E.N.

Tijdens mijn opleidingen en daarna tijdens het werken met mensen met een verstandelijke beperking, ben ik mij sterk gaan interesseren in de invloeden die emoties en onverwerkte ervaringen hebben op lichamelijke, psychische en sociale klachten bij het dagelijks leven. Tijdens het werken in de zorg bij de thuiszorg ben ik mij gaan interesseren in de complementaire zorg.

Ik heb een korte periode een eigen ambulante praktijk gehad, de Verrijker. Ik heb tijdens het werken in de zorg als verpleegkundige en als ambulant therapeut een basis kunnen ontwikkelen die voor mij belangrijk is voor het werken bij Danu.

Mijn kracht is E.E.N. behandelingen geven. Hierbij ga ik samen met de cliënt emoties van onverwerkte ervaringen transformeren naar een beter gevoel. Hierdoor kan er blijvend iets veranderen en kunnen klachten verminderen of helemaal verdwijnen. Ik geef graag advies over therapieën die de gezondheid ondersteunen en het welbevinden verbeteren.

Graag zie ik jou in de winkel om jou dit advies en de behandeling te geven.