Onze kracht is om jou bewust te laten worden waar jouw blokkades liggen. Patronen te doorbreken en het fysieke lichaam, de geest en de ziel weer in balans te krijgen. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende kwaliteiten van therapieën, filosofieën en geneeskundige systemen. Na een korte anamnese en een meting m.b.v. onze pendel of  spierstest passen wij een therapie toe die op dat moment nodig is. In de vorm van een of meerdere van de onderstaande therapieën.

Therapievormen:

Neurolinguistisch programmeren NLP
Wij helpen jou door NLP weer de benodigde vaardigheden te kunnen toepassen. U beschikt over vaardigheden die je voorheen altijd hebt kunnen toepassen. Door een blokkade kan het zijn dat jouw geheugen nu niet toegankelijk is om deze vaardigheden te kunnen toepassen. Wij laten jou met NLP slagen om manieren te vinden om beter te kunnen communiceren. Het helpt om harmonieuze relaties op te bouwen en boodschappen te verhelderen en te versterken, en helpt patronen te doorbreken.
Regressietherapie
Regressie betekent: teruggaan in de tijd. Regressietherapie gaat er vanuit dat elk probleem een oorzaak heeft. Deze oorzaak is te vinden in ervaringen in het verleden die niet verwerkt zijn.
Kinesiologie/ spiertest
Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het wordt ook wel Spiertesten genoemd. Hoe een spiertest er precies uitziet, hangt af van wat er precies getest gaat worden. Vaak wordt aan de cliënt gevraagd om een lichaamsdeel (bijvoorbeeld een arm) in een bepaalde houding te houden (zodat een specifieke spier wordt geactiveerd). Hier wordt dan door de therapeut zachtjes op gedrukt: het lichaamsdeel kan dan ‘sterk’ blijven (de arm blijft in dezelfde houding), of ‘zwak’/slap worden (de arm kan niet meer in dezelfde houding worden gehouden). Kinesiologie is een methode uit de alternatieve geneeskunde met als doel om balans te creëren. Net zoals bij energy healing wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken. De energiedoorstroming in de meridianen wordt vaak verbeterd. Spieren hebben namelijk een relatie met de meridianen.

Ankhtherapie
De Ankh is een eeuwenoud healing instrument. Het is een krachtig instrument waarmee je zowel energieën kunt sturen als ontvangen. Ook afstand is hierbij geen issue. Het werkt samen met de kosmische energie die ingezet wordt om te helen.

Lemniscaatbehandeling
De lemniscaat is een symbool. Het staat voor: oneindig, eeuwige beweging, zonder begin en zonder einde, interafhankelijkheid, alles is samengesteld. De Lemniscaat methode gebruikt het symbool als verwijzing naar de specifieke dynamiek: met de flow mee bewegen, zoeken naar evenwichten, tegenstellingen transformeren tot samenstellingen, veranderingen zien als een constante, voortdurend in dialoog gaan, flexibel denken, de weg van het midden zoeken en extreme posities vermijden. En al dat bewegen draait rond een middelpunt: de kernvraag die nu aan de orde is.

Chakrabehandeling
Voor een optimaal gezond en gelukkig leven moeten lichaam, geest en ziel in balans zijn met elkaar. Wanneer deze balans verstoord is, treden er energetische blokkades op in één of meerdere chakra’s. Chakrabehandelingen richten zich op het opheffen van energieblokkades en het helen en in evenwicht brengen van het energieniveau, waardoor psychische en lichamelijke klachten verdwijnen. Het is een therapie die gericht is op het verbeteren van de eigen genezingsprocessen of, indien er geen specifieke klachten zijn, het verhogen van het energieniveau. De behandeling per chakra gaat snel en gebeurt altijd met de kleding aan. Bij een chakrabehandeling worden energieblokkades weggehaald, waardoor psychische en lichamelijke klachten kunnen verdwijnen. Deze behandelwijze is zeer effectief gebleken en is toepasbaar op de meeste klachten.

Vergevingsessie
Vergeven is iets anders dan verzoenen, je hoeft het niet bij te leggen. Het is een innerlijk proces waarbij je de ander niet nodig hebt. Wanneer je iemand kunt vergeven, voel je jezelf lichter. Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. Vergeving verruimt je hart. Vergeven betekent niet dat je iets goedpraat of vergeet, maar het betekent vooral dat je je eigen emotionele reactie van de gebeurtenis af haalt. Vergeven is het loslaten van de lading die op het gebeurde zit. Wanneer je die emotie kunt loslaten en kunt begrijpen waar jouw reactie vandaan komt, dan pas kun je oprecht vergeven. Vergeven doe je met je hart en maakt je leven lichter.

Magnetisme
Magnetiseren is het doorgeven van energie met als doel het herstellen van de energiebalans. Magnetiseren is het op een liefdevolle wijze doorgeven van kosmische energie wat vanuit gevoel of intuïtie gedaan wordt, de handen voeren het uit.

Aurahealing
Auratherapie gaat ervan uit dat bepaalde psychische of lichamelijke problemen worden veroorzaakt door blokkades en verstoring van magnetische velden en het richt zich op het oplossen daarvan. Deze therapie is erop gericht om jou energetisch weer in balans te brengen.

Handreflexelogie
Handreflexologie is een therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de handen. Het is gebaseerd op het principe dat deze reflexpunten verbonden zijn met de interne organen en klieren en dezelfde ordening vertonen als die in het lichaam, waarvan ze een kaart vormen. Druk op of betasting van een reflexpunt kan daarom invloed hebben op deze organen. Deze behandeling stimuleert de normale functie van het betrokken orgaan (bijvoorbeeld de afscheiding van een hormoon of een enzym) en bevordert daardoor de innerlijke geneeskracht.

Edelstenentherapie
Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie. Door hun unieke vorm, structuur en samenstelling kunnen zij de energie omvormen en doorgeven, herkenbaar voor ons lichaam en onze geest. De energiebanen en energetische doorgifte worden hersteld. Heling en een nieuwe balans zijn het effect. Vanuit deze heling of balans pakt ons lichaam het zelfgenezingsproces weer op.

Ondersteunende therapieën
Homeopathie op basis van het Sano-concept

E.E.N.®- energetica

Bachbloessemremedies

Etherische oliën

Mineraaltherapie op basis van celzouten van dr. Schüssler

Voedingssupplementen Complementaire geneesmiddelen

Fytotherapie (kruidenleer)